1-vuotiaan kevättakki

Olen ollut viimepäivien auringon suhteen optimistinen ja pessyt paksuimmat talvivaatteet jo valmiiksi varastointia varten. Iltapäivän aurinkoon on toisinaan uskaltauduttu jo kepeämmissä kevätvaatteissa mutta niiden todellinen käyttöönotto ottanee vielä oman aikansa.

Pienimmän kevättakki on löytö vähänkäytetty.fi-nettikirppikseltä. Meidän taloudessa kirpistellään aikalailla mutta tämän takin (ja muutaman muun tuotteen) ostaminen oli ensikosketukseni Vähänkäytettyyn. Vaikka palvelu lupaa nopean toimituksen, oli suuni loksahtaa auki kun tilausta seuraavana päivänä puhelimeni piippasi noudettavan paketin merkiksi.

Ostajalle palvelu on helppo – klikkailet haluamasi tuotteet ostoskoriin, maksat ja tilaat. Jos kävisi niin että tuote pitäisi palauttaa niin sekin onnistuu mutta palautuskulut jäävät ostajalle maksettavaksi. Jos tuote olisi muuta kuin ostohetkellä on annettu ymmärtää niin en tiedä saisiko palautuksen siinä vaiheessa tehdä kuluitta. Itselläni kävi kuitenkin tuuri ja tuotteet olivat juuri sitä, mitä niiden oletinkin olevan.

Takki on  POMPdeLUXin mallistoa mutta huomasin että Lindexillä ja Zarassa on hyvin samankaltaiset myynnissä. Ja jos ollaan tarkkoja niin tuosta Zaran takista se ajatus omalla kohdallani alunperin lähti mutta rahapussin onneksi tämä käytetty versio tuli vastaan.

Takki// Kierrätetty

Aurinkolasit// Lindex

Kengät// Mothercare

Hiuspanta// Ei merkkiä

Sinihilkka

Vastakohdat täydentävät toisiaan ja mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Näiden latteuksien myötä onkin hyvä jatkaa itse asiaan, eli tyttöjen ulkovaatteiisiin. Neidin päällä näkyvä keeppi on itseasiassa löytö talven alennusmyynneistä mutta olen odottanut sopivia säitä sen käyttöönottoon. Tiesin jo ostohetkellä ettei tämä ole mikään monikäyttöinen vaatekappale vaan käyttöaika jää hieman lämpimämpiin kevät- ja syyspäiviin vaikka takki itsessään melko lämmin onkin.

keeppi_d

keeppi_b

keeppi_e

keeppi_c

Keeppi @Zara (old)