Jos pidät juustosta, rakastut tähän: Mifu

Tiedän, olen auttamattomasti jälkijunassa mutta minun on pakko hehkuttaa Valion Mifua. Omat ajatukseni Mifun lanseerauksen jälkeen olivat vähintäänkin epäileväiset; Eroaisiko Mifu muka jotenkin raejuustosta? Ajatukseni oli että tuskin, ja jätin tuotteen kaupan hyllylle kerta toisensa jälkeen. Tänä syksynä hyllyille rantautui kuitenkin raejuustomaisten rakeiden lisäksi myös suikaleet, joita uskaltauidin -50% hintatarran siivittämänä kokeilemaan.

Ja olin kerrasta myyty. Ensimmäinen ajatukseni oli että jos pitää paistetusta juustosta, niin pitää myös tästä. Pinta muuttuu paistettaessa mukavan rapsakaksi ja sisältö pehmeäksi. Ja vastoin pelkoani, tuote ei ole lainkaan limainen. Jos oma paheeni ovat olleet Lidlin kesäaikaan myytävät grillijuustot niin nyt niille on löytynyt huomattavasti terveellisempi vaihtoehto. Ainakin tämä paprika-chili-maustettu versio vakuutti minut niin hyvin että olen jo ostanut paketin kotiin useampaan otteeseen. Parasta nämä ovat minusta ihan sellaisenaan nautittuna, pieninä snäkseinä. Uskoisin että toimisi myös loistavasti paneer-juuston korvikkeena itämaisissa curryissa.

 

Paras mehukeitto rahkalle

Syön rahkaa lähestulkoon päivittäin. Tässä vuosien varrella, kun sitä rahkaa on syöty, on tullut testattua myös lukuisia erilaisia maustamisideoita. Helpoin, nopein ja tavallisin tapa on kuitenkin mehukeitto.

mehukeitto_1

Sokerittomista vaihtoehdoista parhaimman makuiset mehukeitot löytyvät mielestäni Valiolta. Tänään törmäsin kaupassa maku-uutuuteen, Sitruuna-Vaniljaan ja se on juuri sellainen kuin odottaa voi – kirpsakan makea. Toivottavasti tämä kausimaku tulisi jäädäkseen sillä se on mukava lisä muutoin vain makeiden mehukeittojen rinnalle.

mehukeitto_2

mehukeitto_3