Säänharmaa neuletarjous

Nyt on vuorossa ihan puhtaasti rahansäästövinkki. Tai no, en nyt tiedä onko kyseessä varsinaisesti säästöä jos ei alunperin olisi moista ostosta aikonut edes tehdä. Tilasin itse siis jokin aika sitten HM:ltä itselleni aivan ihanan neuleen ja tänään huomasin että samaista ihanuutta saa klubitarjouksena tuntuvahkolla alennuksella. Alennettu hinta on 23,99€ (norm. 34,99€).

Neule mahdollistaa ihan tavallisten rintaliivien käytön ilman että olkaimet näkyvät. Tästä (tavallisten olkaimellisten rintaliivien käyttömahdollisuudesta) on ainakin itselle tullut melko tärkeä ominaisuus kolmen lapsen imettämisen jälkeen – jos tiedätte mitä tarkoitan ;) Avoselkäiset mekot ja paidat ovat upeita, mutta eivät vain ole enää minua varten.

Kun katsoo ikkunasta ulos nyt, näkyy aika lailla erilainen maisema kuin näitä kuvia otettaessa vain muutama päivä takaperin. Maa on peittynyt, paidan sävymaailman mukaisesti, harmaan ja valkoisen eri sävyihin loskan ja lumen yhteisvaikutuksesta. En ehkä itse ollut vielä ihan valmis talveen ja jos se ei nyt ihan varsinaisesti yllättänyt niin ehkä vähän kuitenkin hämmästytti. Kaikista sääennusteista huolimatta.

Neule// HM, täällä

Housut// River Island (kierrätetty, Rekki)

Viimeinen kerta

Neule// Marks&Spencer (Kierrätetty)

Pitkä paita// H&M

Housut// WR.Up

 

Kun tänään, jälleen, on saatu nauttia hieman lämpimämmästä säästä niin uskallan sanoa sen ääneen; Toivon että alkuviikosta saimme tämän kevään viimeiset talviset kelit. Toivon että se kylmä viima, mikä puhalsi oli tälle keväälle viimeinen. Toivon että lumi sulaisi pian pois eikä uutta enää sataisi. Toivon että pian saisin nähdä ensimmäisten ruohonkorsien vihertävän ja itseasiassa tänään ulkona ollessani mietin että milloinkas ne ensimmäiset leskenlehdet yleensä maasta pilkistävätkään.. Kevät, olen niin valmis sinua varten.

Tällä asukokonaisuudella liikuin lasten kanssa viime viikolla kun kävimme Itiksessä. Neule on itseasiassa eräänlainen virheostos jouluiselta Skotlannin-matkalta sillä en ostohetkellä edes sovittanut sitä. Hintaa ei kierrätyskaupassa ollut ostohetkellä kuin muutama punta ja ajattelin että jos se ei sovi niin ei sitten sovi. Ja niinhän siinä sitten kävi että malli oli hieman liian ”cropped” eli lyhyt omaan makuuni. Ajattelin kuitenkin tuoda sen mukanani Suomeen saakka ja kokeilla josko sille löytyisi käyttöä. Taisi löytyä.