Mites se dieetti?

*Sisältää mainoslinkkejä

Niin, Mites se dieetti? Olen useampaankin otteeseen maininnut eläväni lomamoodissa ja tekstitkin ovat taas olleet sallivampia, mitä ”täydellisen vartalon metsästykseen” tulee. Onko dieetti siis kahden viikon jälkeen täysin unohdettu juttu?

Tämä kroppaprojektini ei ole minulle mikään päähänpinttymä. Se ei ole pikajuoksu kohti maalia, eikä minulle oikeastaan ole väliä olenko saavuttanut tavoitteeni kuukauden, kahden vai kolmen päästä. Elämä on sellaista, että joskus mennään kovempaa ja toisinaan taas vähän himmaillaan. En kuitenkaan ole unohtanut tavoitettani ja olen itseasiassa aika ylpeä siitä että kun tänään kävin vaa’alla ovat lukemat jokseenkin samat kuin muutama viikko takaperin. Ja jos ollaan ihan tarkkoja niin ne olivat jopa vähän vähemmän kuin viimeksi. Päivän lukema oli tasan 63kg. Tämä kaikki siitäkin huolimatta että olen ollut ruokailujen suhteen huomattavasti rennompi kuin kahden ensimmäisen viikon aikana. Dieettiä on siis takana nyt yhteensä neljä viikkoa.

Muuttumattomana pysynyt paino todistaa sen että tavanomaiset ruokailutottumukseni ovat jokseenkin mallillaan. Se miten syön luonnostaan, pitää painoni samoissa lukemissa kuin se on ollut. Jos haluan edetä (pudottaa painoani) niin joudun hieman tsemppaamaan ja keskittymään enemmän siihen mitä syön ja milloin. Tämä tuli todistettua kahden ensimmäisen viikon aikana, jolloin paino laski – vaikkakin toki osittain nesteiden myötä. Erot eivät kuitenkaan ole suuria, mutta juuri riittävän kriittisiä jotta muutosta tapahtuu.

Kahden lomailuviikon aikana olen yrittänyt pitää huolen siitä että en sorru turhaan naposteluun. Olen syönyt sitä mitä milloinkin on ollut tarjolla mutta pyrkinyt kasaamaan annokseni järkevästi. Perinteinen lautasmalli on toiminut tässäkin melko hyvänä esimerkkinä ja noin puolet lautasen sisällöstä ovatkin olleet kasviksia. Janojuomana on toiminut vesi ja kuten mainittu, olen pyrkinyt syömään aterioilla riittävästi jotta turhalta väliaikanapostelulta on voitu välttyä. Ja rehellisyyden nimissä, herkkujakin on tullut syötyä eikä niiden suhteen ole noudatettu nollatoleranssia. Lomailusta olen kuitenkin nauttinut muutoinkin kuin ruokalautasen kautta, eikä jäätelö tai muu makea ole ihan päivittäisiin valintoihin kuulunut.

Joten vastauksena kysymykseen, dieetti voi ja jakselee ihan hyvin vaikkakin on ollut vähän enemmän taka-alalla viimeiset viikot. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että elettäisiin jonkinlaista off-vaihdetta vaan enemmänkin sitä että tehdään pieniä hyviä valintoja sen suhteen että ei menetetä jo hankittuja tuloksia. Ei ei, dieetti ei ole ihan unohdettu juttu.

Maximekko// Lidl

Laukku// Zalando ALE täällä*

Lastenvaateliike Willa Sofie

Rakastan kauniita lastenvaatteita. Ja rakastan kirppistelyä. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä vähän uniikimpi, ulkomainen (ja ihan tarkalleen amerikkalainen), mallisto sekä järkihinnat niin saadaan vinkkauksen arvoinen postaus.

Willa Sofie on Vantaan Ilolassa sijaitseva pieni mutta sitäkin rakkaudentäyteisempi kierrätettyjen lastenvaatteiden liike. Vaatteita löytyy niin tytöille kuin pojille aina vauvasta noin kouluikään. Tuotteet on siististi esillä koon sekä käyttötarkoituksensa mukaan – on siis helppo löytää etsimänsä sekä myös jotain sellaista, mitä ei varsinaisesti edes etsinyt ;) Valikoima myös uusiutuu jatkuvasti. Liikkeessä on myös pieni leikkinurkkaus sekä erityismaininnan ansaitseva palvelu. Vaikka oman vierailuni välissä oli ehtinyt kulumaan kolmisen kuukautta, muisti tämän viehättävän pikkuputiikin pitäjä minut ja lapseni välittömästi meidän astuttuamme ovesta sisään. Ja ei, emme ole tuttuja entuudestaan.  Lisätietoa liikkeestä ja aukioloajat löytyvät Willa Sofien FB-sivuilta. Jos tämä Vantaan salattu helmi on sinulle vielä tuntematon, niin suosittelen tutustumaan.

Postauksessa ylimpänä (sekä alla) näkyvät keskimmäisemme päällä olevat vaatteet on ostettu Willa Sofiesta. En ollut ehkä ajatellut niitä itse yhdessä käytettäväksi mutta käytettävien vaatteiden suhteen hän on toisinaan hyvinkin tarkka. Tässä siis yhden neljävuotiaan tyyliniekan taidonnäyte pikkusiskon hatulla höystettynä.

Epäilijöille vielä loppuun tiedoksi, tämä EI ole maksettu mainos – Tämä on minun tapani laittaa kiertoon hyvää <3