Panosta tai Pihistä – kevättennarit

Olen aina ollut tennarrityttö ja ilokseni luinkin niiden olevan vakiinnuttanut paikkansa tyylitietoisten naisten kenkäkaapista. Ei sillä että olisin minkäänlainen trendihaukka mutta mukavahan se on kuulla että mukavuus ja tyylikkyys voivat kulkea käsi kädessä. Pukeutumisessa mukavuus on ollut itsellä aina melkoisen korkeassa asemassa ja lasten myötä se on ehdottomasti vain korostunut.

Haaveilin hetken verran Zalandolla eksklusiivisesti myytävistä vaaleanpunaisisista Adidaksen ihanuuksista mutten millään raaskinut laittaa noin sataa euroa kiinni kenkiin, joiden käyttökerroista ei ole takeita. Löysin ilokseni hyvin samankaltaisen mallin Skopunktenista huomattavasti edullisempaan hintaan ja kuten arvata saattaa, olen nyt trendikkäiden kevättennarien onnellinen omistaja.

P1190095

terv

P1190096

Paita @HM (old)

Farkut @HM (old)

Laukku @Aleksi13

Tennarit @Skopunkten

 

Kevään ykkösjuttu

Moi,

Tennarit taitavat olla tämän kevään ykköstrendi mitä kenkiin tulee ja minullehan tämä passaa paremmin kuin hyvin. Tällainen tennarityttö ja kävelijätyyppikun olen. Todellisilla tyylituntijoilla taitaa olla jalassaan puhtaan valkoiset versiot vaan minä en voinut vastustaa näitä karkinomaisia ihanuuksia kun ne kaupan hyllyllä näin.

IMG_3564

IMG_3566

Kyseessä on Adidas Neo-malliston vapaa-ajan tennarit ja kehtaanko myöntääkään, lastenosastolta. Siinä että on tällainen tappi kuin minä, on omat etunsa sillä jalankokokin on sellainen että myös lastenmalleista saattaa tehdä toisinaan hyviä löytöjä – kuten nyt. Lasten kengissä hinta on usein huokeampi kuin aikuisten vastaavissa malleissa, eivätkä nämä muistaakseni maksaneet kuin 29,90€ (ellei jopa vähemmän).

IMG_3633

IMG_3625

IMG_3592

IMG_3574