Mitä jos..

Mitä jos en olisikaan kuin yhden lapsen äiti? Jos en olisikaan esikoiseni jälkeen tehdyn huikean laihdutus- ja elämäntapamuutosurakan jälkeen koskaan tullut uudelleen raskaaaksi. Jos ei olisikaan tullut uudelleen pudotettavia äitiyskiloja niin olisinko silti tänään tässä, laihduttamassa. Olisivatko kilot tulleet kuitenkin rennomman elämän seurauksena vai olisivatko elämäntapani pysyneet sellaisina että lisääntynyt massa olisi ollut pelkkää lihasta?

Yllä olevassa kuvassa on tosiaan muodonmuutokseni vuodelta 2011-2012. Vasemmanpuoleinen kuva on lähtötilanne kesältä, jolloin esikoiseni oli vain reilun kuukauden ikäinen. Tein tuolloin päätöksen aloittaa terveellisempi elämä, raskauden myötä tulleiden herkkuhölläilyjen ja kilojen jälkeen. Keskimmäinen kuva on saman vuoden loppupuolelta, milloin olin saavuttanut koko aikuisikäni pienimmän vaatekoon ja vaakalukeman. Oikeanpuolimmaisin kuva on kesältä 2012, suunnilleen vuoden päässä aloituskuvasta. Olin kevään aikana alkanut käydä salilla ja kroppaan alkoi tulla uudenlaista muotoa, vaikkei se kuvasta varsinaisesti käy ilmi. Mihin tie olisikaan johtanut jos..

Ihan aikuisten oikeasti en suinkaan mieti tai pyörittele päässäni ajatusta mitä olisi tapahtunut jos. Ja ihan tyhmäähän se olisikin, olenhan saanut täydellisen vartalon sijaan niin paljon enemmän. Ja sen vartalon nyt ehtii hankkimaan vielä moneen kertaan, jos vain haluaa. Mutta onhan ajatuksella toisinaan hauska leikitellä vaikken koskaan sen pidemmälle pääsekään kysymystä pidemmälle kun jo ajatukseni herpaantuu johonkin muuhun (ja fiksumpaan).

Kuvia ennen blogia

Mainitsinkin eilisessä postauksessani että olen tehnyt jonkinasteista siistimistyötä vanhojen valokuvien suhteen ja ajattelin jakaa jokusen kuvan teidänkin kanssanne. Minulla on ollut digikamera joulusta 2006, eli jokunen valokuva tässä on ehditty ottaa tähän päivään mennessä. Suurin osa kuvista on jonkinlaisia matkakuvia tai kuvia rakkaasta pikkusiskostani, joka tuolloin oli vielä ihan vauva. Lisäksi kuvissa esiintyy myös paljon serkkujani, jotka ovat tuolloin olleet aivan lapsia hekin mutta sitten löytyy myös aivan selvää blogimateriaalia ajalta, jolloin en todellakaan vielä tiennyt tulevasta.

Seuraavat päivän asut olivat paljonkin käytössä niiden kuvausaikaan. Työskentelin tuolloin kenkien parissa Bianco Footwearin liikkeessä ja leikittelin erilaisilla tyyleillä jo työni puolesta. Nämä olivat yksiä senaikaista lemppariasuistani.

Seuraavat asut ovat vuodelta 2010 ja molemmat ovat itseasiassa Skotlannissa kuvattuja. Tämän reissun jälkeen plussasinkin ensimmäisen raskaustestini ja siitä alkoi sitten ihan uudenlainen seikkailu..

Jokunen ruokakuvakin on tullut jo ennen blogiaikaa otettua mutta tuolloin ne olivat vielä melko harvinaisia. Kaiketi tässä salaatissa oli jotain erityisen hienoa..

Ja kyllä, myös kroppakuvia on tullut otettua jo ennen blogin perustamista. Tämä esimerkkikuva on sieltä vanhemmasta päästä, vuosimallia 2007. Ikää itseltä löytyi tuossa vaiheessa 23 vuotta ja olin juuri aloittanut jumpat, monien vuosien liikuntatauon jälkeen. Tarkoituksenani oli katsoa miten liikunan lisääminen näkyisi kropassa. Blogissa vastaavanlaisia kuvia näkyi enemmän sen alkuaikoina.

Paljon kuvia on myös menetetty erään koneen hajoamisen seurauksena. En tuolloin vielä varmuuskopioinut mitään eikä kaikille  tuhoutuneille kansioille valitettavasti ollut mitään tehtävissä. Tässä nyt kuitenkin pieni pintaraapaisu aikaan ennen blogia. Skål sille!