Tavoitteena sata kilometriä

Blogiani yhtään pidempään seuranneet tietävätkin että tykkään kävellä. En ehkä voi kehua käveleväni mitenkään erityisen paljon varsinkaan kun muistelen kahdestaan esikoisen kanssa käveltyjä kilometrejä. Tuolloin kävelin niin paljon että sain kulutettua yksien Emmaljungien täyskumirenkaatkin loppuun. Nykyään määrät ovat vähäisemmät.

kavely_2

kavely

En kuitenkaan halua vähätellä niitä nykyisiäkään määriä vaikken niistä ihan varsinaisesti tiedäkään. Ja siitä se ajatus sitten lähti: Saisinko käveltyä kuukauden aikana sata kilometriä.  Jonkun korvaan määrä ei kuulosta miltään ja jollekin toiselle se taas on valtavasti. Minulle se on senverran että joudun kyllä tekemään töitä saavuttaakseni tavoitteeni mutta se ei kuitenkaan missään nimessä mahdotonta. Senverta vielä aion haastaa itseäni etten hyväksy lastentahtisia askeleita mukaan vaan ainoastaan ne rehellisen reippaat matkat, joilla hieman hengästyy.

Sadan kilometrin taipaleeni alkoi tänään, joten jos ehkä innostuit ajatuksesta niin hyppää mukaan vaan, vielä ehtii hyvin. Minun aloituslenkkini oli vajaa 9km ja aikaa siihen kului noin 1,5h. Kuukauden lopulla nähdään menikö satanen rikki ja montako lenkkiä siihen tarvittiin.

kavely_3