Valkoisemmat hampaat (+tarjous)

Kukapa ei haaveilisi valkoisemmasta hammasrivistöstä – itse ainakin melkoisena kahvikissana myönnän, että hampaidenvalkaisu on aina sopivin väliajoin mielenpäällä. Sattumalta sainkin jokin aika sitten testiin luonnonmukaisen vaalennusmenetelmän, aktiivihiilen.

Aiheesta on ollut jonkun verran juttua niin sosiaalisessa mediassa kuin ihan iltalehdissäkin ja kokemukset tuntuvan olevan pääosin positiivisia. Toiminta perustuu aktiivihiilen kykyyn imeä itseensä likaa ja värjäymiä.  Omaa koekauttani on takana jokusen viikon ajan ja kyllä – minustakin tuntuu kuin hamamsrivistöni olisi kirkastunut.

aktiivihiili_3
Tuote saatu Blogin kautta

Tämän Nordic Health Systemsin Black&White -valkaisijan hinta on 21€ mutta huomenna sen saa 25.11 Black Friday-tarjouksena 10€:lla heidän verkkokaupastaan ja tietojeni mukaan myös Ruohonjuuren myymälöistä.

Itse olen puhdistanut aktiivihiilellä hampaani tavanomaisen pesun jälkeen ensin jokasella kerralla, sittemmin harvemmin. Suu tulee muistaa huuhdella hyvin hiilipesun jälkeen, jollei halua hymyillä Uuno Turhapuron-tyyliin kuten alla. Ei tällä ehkä ihan Hollywood-tason pimeässä hehkuvaa hammasrivistöä saa mutta omien kokemuksieni mukaan luonnollisen kirkkaan hammasrivistön.

aktiivihiili

aktiivihiili_1