Brittiläisiä lastenvaatteita

*Sisältää mainoslinkkejä

Lukuisten Skotlannin matkojen yhteydessä maassa myytävät lastenvaatemerkit ovat tulleet melko tutuksi. Kotisuomeen verraten erilainen vaatevalikoima onkin viehättänyt senverta että jokaisella kerralla on takaisin tullessa lukuisia uusia lastenvaatteita käytettäväksi. Ilokseni huomasin Zalandon valikoimaa selaillessani että muutama tuttu merkki löytyy myös heidän valikoimastaan.

Paita// Mothercare*

Paita //Next*

Jostain syystä lastenvaatteiden osalta on useimmiten tullut lähdettyä ihan kivijalkaliikkeisiin mutta nyt ajattelin ihan todenteolla tutkia Zalandon valikoiman läpi. Vaikka ei senpuoliin, ihanaahan se on näitä pikkuvaatteita kaupassa käydä hypistelemässä ja tällä hetkellä monessa liikkeessä tuntuukin olevan poikkeuksellisen hyvä valikoima. Jotenkin sitä on vain kivempaa ostaa uusia juttuja näille pienemmille ihmisille kuin itselleen vaikka oma vaatekaappi tuntuukin välillä huutavan uutta sisältöä.

River Island* kevätuutuuksia Tallinnan myymälässä

Laatuun olen mainituissa merkeissä (Mothercare, Next, River Island) ollut tyytyväinen ja niitä onkin jonkinverran täällä blogissakin vilahtanut. Vuosien aikana olen ostanut niin ulkovaatteita, kenkiä että käyttövaatteita sekä pojalle että molemmille tytöille. River Islandilla ja Mothercarella on molemmilla liikkeet myös Tallinnassa jos ihan hypistelemään tahtoo lähteä. Milloinhan ensimmäiset nähdään Suomessa?

1-vuotiaan kevättakki

Olen ollut viimepäivien auringon suhteen optimistinen ja pessyt paksuimmat talvivaatteet jo valmiiksi varastointia varten. Iltapäivän aurinkoon on toisinaan uskaltauduttu jo kepeämmissä kevätvaatteissa mutta niiden todellinen käyttöönotto ottanee vielä oman aikansa.

Pienimmän kevättakki on löytö vähänkäytetty.fi-nettikirppikseltä. Meidän taloudessa kirpistellään aikalailla mutta tämän takin (ja muutaman muun tuotteen) ostaminen oli ensikosketukseni Vähänkäytettyyn. Vaikka palvelu lupaa nopean toimituksen, oli suuni loksahtaa auki kun tilausta seuraavana päivänä puhelimeni piippasi noudettavan paketin merkiksi.

Ostajalle palvelu on helppo – klikkailet haluamasi tuotteet ostoskoriin, maksat ja tilaat. Jos kävisi niin että tuote pitäisi palauttaa niin sekin onnistuu mutta palautuskulut jäävät ostajalle maksettavaksi. Jos tuote olisi muuta kuin ostohetkellä on annettu ymmärtää niin en tiedä saisiko palautuksen siinä vaiheessa tehdä kuluitta. Itselläni kävi kuitenkin tuuri ja tuotteet olivat juuri sitä, mitä niiden oletinkin olevan.

Takki on  POMPdeLUXin mallistoa mutta huomasin että Lindexillä ja Zarassa on hyvin samankaltaiset myynnissä. Ja jos ollaan tarkkoja niin tuosta Zaran takista se ajatus omalla kohdallani alunperin lähti mutta rahapussin onneksi tämä käytetty versio tuli vastaan.

Takki// Kierrätetty

Aurinkolasit// Lindex

Kengät// Mothercare

Hiuspanta// Ei merkkiä