Loma on ihmisen parasta aikaa

Mä olen niin lomalla! Viime viikon puolella vietimme mökkilomaa Uudessakaupungissa, joskin isovanhempien hoteissa mökkilomaa voisi kait kustua ennemminkin täyden-palvelun all inclusiveksi kuin sananmukaiseksi mökkilomaksi.

Lomalla ehkä parhainta on elämä ilman aikatauluja tai tarkkoja suunnitelmia. Viis siitä että joskus se tarkoittaa sitä että yhden vuorokauden sisään mahtuu matka Uudestakaupungista Kotkaan, aurinkoisen Naantalin kautta. Nyt matka on jälleen jatkunut, tällä kertaa Saimaan rannalle. Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa <3

 

 

Lauantaihaaveita

Tämänpäiväisen harmauden keskellä olen haaveillut kesäisistä säistä. En tiedä onko kyseessä kaikkialla näkyneet matkamessumainokset (järjestetään 20-22.1)vai toissapäivänä vahingossa katsomani rantaloma TV-formaatti, mutta mieleni on halajanut kohti turkooseja vesiä. Kohti jaloissa polttavaa, valkoista rantahiekkaa. Kohti rantakatujen iloista puheensorinaa ja ruokaravintoloiden grillien tuoksua. Tahdon etelänlomalle!

turkki

palmu

alanya

Ja onko se oikeastaan ihmekään että mieli vetää palmupuiden alle kun olen viimeksi rantalomaillut vuonna 2010 Turkissa, josta kuvatkin ovat. Juuri nyt tuntuu että olisi aivan sama, minne se lomamatka kuljettaisi, vaikka Kanarialle, kunha siellä olisi se kesä, hiekkaranta ja etelänmenontunnelma. Täytyykin alkaa tutkailemaan olisiko netissä tarjolla matkalahjakorttien arvontoja sillä viisihenkisen perheen rantalomailu ei ihan edullisimmasta päästä ole..