1-vuotiaan kevättakki

Olen ollut viimepäivien auringon suhteen optimistinen ja pessyt paksuimmat talvivaatteet jo valmiiksi varastointia varten. Iltapäivän aurinkoon on toisinaan uskaltauduttu jo kepeämmissä kevätvaatteissa mutta niiden todellinen käyttöönotto ottanee vielä oman aikansa.

Pienimmän kevättakki on löytö vähänkäytetty.fi-nettikirppikseltä. Meidän taloudessa kirpistellään aikalailla mutta tämän takin (ja muutaman muun tuotteen) ostaminen oli ensikosketukseni Vähänkäytettyyn. Vaikka palvelu lupaa nopean toimituksen, oli suuni loksahtaa auki kun tilausta seuraavana päivänä puhelimeni piippasi noudettavan paketin merkiksi.

Ostajalle palvelu on helppo – klikkailet haluamasi tuotteet ostoskoriin, maksat ja tilaat. Jos kävisi niin että tuote pitäisi palauttaa niin sekin onnistuu mutta palautuskulut jäävät ostajalle maksettavaksi. Jos tuote olisi muuta kuin ostohetkellä on annettu ymmärtää niin en tiedä saisiko palautuksen siinä vaiheessa tehdä kuluitta. Itselläni kävi kuitenkin tuuri ja tuotteet olivat juuri sitä, mitä niiden oletinkin olevan.

Takki on  POMPdeLUXin mallistoa mutta huomasin että Lindexillä ja Zarassa on hyvin samankaltaiset myynnissä. Ja jos ollaan tarkkoja niin tuosta Zaran takista se ajatus omalla kohdallani alunperin lähti mutta rahapussin onneksi tämä käytetty versio tuli vastaan.

Takki// Kierrätetty

Aurinkolasit// Lindex

Kengät// Mothercare

Hiuspanta// Ei merkkiä

Kevättä kohden vaalemmissa sävyissä

Jos minun tulisi nimetä tälle hetkelle jokin lempivaate, olisi se ehdottomasti neulemekko. Eikä mekon tarvitse olla edes varsinaisesti neuletta vaan ylipäätään jotain muuta materiaalia kuin perinteinen trikoo, varsinkaan kovin tiukka sellainen.

Tämä tällainen hieman muumimammanmallinen valkoinen teltta, on ollut viimeaikoina se vaatekappale mikä on eksynyt päälle aika usein. Tällä kertaa mekko oli ylläni kun kävin lasten kanssa housuostoksilla. En tiedä mitä tapahtui mutta esikoiseltani hajosi viimeisen viikon aikana polvista ainakin neljät kollarit.  Samalla vilkuilin ympärilleni jos löytyisi jotain itsellenikin ja vaalea värimaailma oli ainakin sellainen mikä alkoi heti houkuttamaan. Taisinkin sanoa puoliääneen että koko keväänä en aio pukeutua kokomustaan!


Mekko @Lindex (Kierrätetty)

Neuletakki @New Look (Zalando)