Paras Proteiinipatukka

*Sisältää mainoslinkkejä

En aina syö proetiinipatukoita mutta kun syön tuntuu ajatukseni olevan “Ou-Mai-Gaad, tää on parasta mitä oon syönyt ikinä!”. Viimeksi näin kävi maistettuani Lidlistä ostamaani herkkupatukkaa ja sitä ennen sama tapahtui Leaderin Dream-patukalle. Proteiinipatukoiden tämän hetkinen trendi taitaa muutenkin olla mahdollisimman suklaapatukkamainen. Itse voin kyllä käsi sydämellä sanoa että jos en tietäisi, luulisin syöväni mitälie Marsia tai Snickersiä, joista muuten on olemassa proteiiniversiot niistäkin. Kumpaan en tosiaan ole maistanut mutta koska patukkamakumaailma on näin herkulliseksi viime vuosina kehittynyt, en epäile yhtään etteivätkö nekin herkullisia olisi. Kivijalkaliikkeessä en ole vielä nähnyt mutta Fitnesstukussa* ainakin. Fitnesstukullahan on muuten vielä tänään ilmainen toimitus kaikille tilauksille eli jos vain haluaa niin voi tilata vaikka vain sen yhden tai kaksi protskupatukkaa maistiaisiksi.


Olen tässä ajatellut että voisin tehdä jonkinmoisen päivitetyn proteiinipatukkavertailun sillä edellinen (vuodelta 2012) keikkuu edelleen luetuimpien postausteni kärkisijoilla. Aika paljon on ehtinyt protskupatukkarintamalla tapahtua sitten tuon maaliskuisen julkaisupäivän..

I Love Me- messut 2016

Jos haluat syödä suklaaöverit niin kannattaa suunnata I Love Me- messuille Helsingin messukeskukseen. Se nyt ei ehkä ole ainoa syy, mutta melkoisen herkullinen sellainen sillä eilisen käyntikokemukseni perusteella suklaata, raaksuklaata tai muka-suklaata (palaan tähän pian) oli maisteltavana oikeastaan kaikilta mahdollislta valmistajilta. Uusin raakasuklaan lanseeraja taitaa olla Foodin ja omaksi lempparimaukseni taisi nousta hennon kookoksinen versio koska kookos ja suklaa – NAM <3

Mielenkiintoinen tuttavuus oli myös Super Treatsin muka-suklaa, joka on siis valmistettu johanneksenleipäpuusta. Maistui aivan suklaalle vaikka kaakaota ei siis ole lainkaan. Suklaaseen verrattua kyseessä on siis kofeiiniton ja teobromiiniton (kofeiininin kaltainen piriste), joita en rehellisesti edes tätä ennen tiennyt suklaissa olevan.

Vinkkaan samalla myös että jos kahvihammasta alkaa kolottamaan niin Lidlin ständiltä tarjottiin myös kupillinen kahvia keksin kanssa, jono voi toki olla aikamoinen.

foodin

epasuklaa

Messujen kantava voima oli ehkä tänä vuonna luonnollisuus ja esimerkiksi luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa oli minusta enemmän kuin koskaan ennen. Luonnnollisuus näkyi vahvasti myös ”ruoka”tarjonnassa mutta erityisesti kosmetiikkapuolella (vaikka toki perinteisiäkin toimijoita näkyi). Viime vuodesta tuttu saippuavalmistaja oli Soap&Balsam, jolta ostin lahjaksi avokadosaippuan. Tänä vuonna lahja valikoitui uudelta tuttavuudelta Rabbit Mamalta. 

natural

 

avokadosaippua

rabbitmama

Ja loppuun vielä ilmainen vinkki kaikille lasten kanssa messuilijoille – Messukeskuksessa toimii valvottu lasten leikkialue, jonne voi yli 3-vuotiaan lapsen jättää leikkimään. Jos pienet eivät siis jaksa kiertää mukana koko aikaa niin tässä heillekin hieman omaa hauskaa. Leikkialue on maksuton ja sieltä löytyy myös vessat.

leikkinurkka

leikkinurkka_1

Tätä postausta voisi varmaan jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle eteenpäin sillä moni asia on käsittelemättä. Se ehkä kuitenkin kertoo vain siitä että messualue ja -tarjonta on oikeasti todella laaja sillä edellä esitetyn lisäksihän on vielä muotia (vaatteet, silmälasit, korut) ja terveyttä. Ei siis ihme että messuille tarjotaan santsilippua, jolla pääsee seuraavana päivänä jatkamaan, 5€ hintaan.