Paras Proteiinipatukka

*Sisältää mainoslinkkejä

En aina syö proetiinipatukoita mutta kun syön tuntuu ajatukseni olevan “Ou-Mai-Gaad, tää on parasta mitä oon syönyt ikinä!”. Viimeksi näin kävi maistettuani Lidlistä ostamaani herkkupatukkaa ja sitä ennen sama tapahtui Leaderin Dream-patukalle. Proteiinipatukoiden tämän hetkinen trendi taitaa muutenkin olla mahdollisimman suklaapatukkamainen. Itse voin kyllä käsi sydämellä sanoa että jos en tietäisi, luulisin syöväni mitälie Marsia tai Snickersiä, joista muuten on olemassa proteiiniversiot niistäkin. Kumpaan en tosiaan ole maistanut mutta koska patukkamakumaailma on näin herkulliseksi viime vuosina kehittynyt, en epäile yhtään etteivätkö nekin herkullisia olisi. Kivijalkaliikkeessä en ole vielä nähnyt mutta Fitnesstukussa* ainakin. Fitnesstukullahan on muuten vielä tänään ilmainen toimitus kaikille tilauksille eli jos vain haluaa niin voi tilata vaikka vain sen yhden tai kaksi protskupatukkaa maistiaisiksi.


Olen tässä ajatellut että voisin tehdä jonkinmoisen päivitetyn proteiinipatukkavertailun sillä edellinen (vuodelta 2012) keikkuu edelleen luetuimpien postausteni kärkisijoilla. Aika paljon on ehtinyt protskupatukkarintamalla tapahtua sitten tuon maaliskuisen julkaisupäivän..

Paras proteiinipatukka

Proteeinipatukoita tuntuu olevan markkinoilla kohta vähintäänkin samanverran kuin suklaapatukoita ja vähittäiskauppaketjuista ainakin Lidlillä, Pirkalla Ja Ässällä on omat tarjottavansa.

IMG_3434

Moni vannoo Questbarejen nimeen ja niissä on ehdottomasti omat hyvät puolensa, joista itseeni vetoaa erityisesti niiden kuorruttamattomuus. Näin ollen niistä voi paistaa esimerkiksi rapeita keksejä ilman että tarvitsee alkaa itse leipomishommiin. Lisäksi niiden ainesosaluettelo on lähes selkokielinen, eli mitään ”turhaa” ei ole lisätty.

IMG_4936

Makunsa puolesta yksi patukka on minusta kuitenkin ylitse muiden ja on jo pitkään keikkunut yhtenä lempituotteistani. Muistan kun ensimmäistä kertaa tähän pähkinäisen suklaiseen unelmaan upotin hampaani, olin myyty. Tuossa vaiheessa edellisestä patukoinnista oli kulunut jo tovi ja epäilin huumavaan makuelämyksen olevan vain siitä johtuvaa mutta kun sama toistui kerta toisensa jälkeen, vakuutuin tuotteen maistuvuudesta. Vaikka vaihtelu virkistääkin niin niinä kertoina kun proteiinipatukkaan tartun, valitsen hyvin usein Leaderin Nutmixin. Maku on minun suuhuni täydellisen pähkinäinen ja suklainen – oikea herkkuhetki.

IMG_3457

Myös manteli-tummasukklaa on herkkua, muta sitä ei taideta enää valmistaa (tai ainakaan en ole nähnyt kaupoissa aikoihin)
Myös manteli-tummasukklaa on herkkua, muta sitä ei taideta enää valmistaa (tai ainakaan en ole nähnyt kaupoissa aikoihin)
Matkaeväänä Oslossa
Matkaeväänä Oslossa

 (Ja epäilijöille tietona, tämä postaus ei sisällä yhteistyötä Leaderin kanssa)