Lastenvaateliike Willa Sofie

Rakastan kauniita lastenvaatteita. Ja rakastan kirppistelyä. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä vähän uniikimpi, ulkomainen (ja ihan tarkalleen amerikkalainen), mallisto sekä järkihinnat niin saadaan vinkkauksen arvoinen postaus.

Willa Sofie on Vantaan Ilolassa sijaitseva pieni mutta sitäkin rakkaudentäyteisempi kierrätettyjen lastenvaatteiden liike. Vaatteita löytyy niin tytöille kuin pojille aina vauvasta noin kouluikään. Tuotteet on siististi esillä koon sekä käyttötarkoituksensa mukaan – on siis helppo löytää etsimänsä sekä myös jotain sellaista, mitä ei varsinaisesti edes etsinyt ;) Valikoima myös uusiutuu jatkuvasti. Liikkeessä on myös pieni leikkinurkkaus sekä erityismaininnan ansaitseva palvelu. Vaikka oman vierailuni välissä oli ehtinyt kulumaan kolmisen kuukautta, muisti tämän viehättävän pikkuputiikin pitäjä minut ja lapseni välittömästi meidän astuttuamme ovesta sisään. Ja ei, emme ole tuttuja entuudestaan.  Lisätietoa liikkeestä ja aukioloajat löytyvät Willa Sofien FB-sivuilta. Jos tämä Vantaan salattu helmi on sinulle vielä tuntematon, niin suosittelen tutustumaan.

Postauksessa ylimpänä (sekä alla) näkyvät keskimmäisemme päällä olevat vaatteet on ostettu Willa Sofiesta. En ollut ehkä ajatellut niitä itse yhdessä käytettäväksi mutta käytettävien vaatteiden suhteen hän on toisinaan hyvinkin tarkka. Tässä siis yhden neljävuotiaan tyyliniekan taidonnäyte pikkusiskon hatulla höystettynä.

Epäilijöille vielä loppuun tiedoksi, tämä EI ole maksettu mainos – Tämä on minun tapani laittaa kiertoon hyvää <3

Brittiläisiä lastenvaatteita

*Sisältää mainoslinkkejä

Lukuisten Skotlannin matkojen yhteydessä maassa myytävät lastenvaatemerkit ovat tulleet melko tutuksi. Kotisuomeen verraten erilainen vaatevalikoima onkin viehättänyt senverta että jokaisella kerralla on takaisin tullessa lukuisia uusia lastenvaatteita käytettäväksi. Ilokseni huomasin Zalandon valikoimaa selaillessani että muutama tuttu merkki löytyy myös heidän valikoimastaan.

Paita// Mothercare*

Paita //Next*

Jostain syystä lastenvaatteiden osalta on useimmiten tullut lähdettyä ihan kivijalkaliikkeisiin mutta nyt ajattelin ihan todenteolla tutkia Zalandon valikoiman läpi. Vaikka ei senpuoliin, ihanaahan se on näitä pikkuvaatteita kaupassa käydä hypistelemässä ja tällä hetkellä monessa liikkeessä tuntuukin olevan poikkeuksellisen hyvä valikoima. Jotenkin sitä on vain kivempaa ostaa uusia juttuja näille pienemmille ihmisille kuin itselleen vaikka oma vaatekaappi tuntuukin välillä huutavan uutta sisältöä.

River Island* kevätuutuuksia Tallinnan myymälässä

Laatuun olen mainituissa merkeissä (Mothercare, Next, River Island) ollut tyytyväinen ja niitä onkin jonkinverran täällä blogissakin vilahtanut. Vuosien aikana olen ostanut niin ulkovaatteita, kenkiä että käyttövaatteita sekä pojalle että molemmille tytöille. River Islandilla ja Mothercarella on molemmilla liikkeet myös Tallinnassa jos ihan hypistelemään tahtoo lähteä. Milloinhan ensimmäiset nähdään Suomessa?