Tavoitteet kirkkaaksi

Sitä sanotaan että meistä jokainen voi saada haluamansa kun vain tekee tarpeeksi työtä tavoitteidensa eteen. Jos haluat olla lihaksikkaampi, menet salille nostelemaan aina vain isompia rautoja. Jos haluat pystyä juoksemaan maratonin, treenaat jollain ihan muulla tavalla. Jos haluat mahtua pienempään vaatekokoon, laihdutat. Ja kun keskityt tekemään sen työn mitä tavoitteen eteen vaaditaan, saavutat sen ennenpitkää.

Minusta tuntuu etten ole ihan tainnut tietää mitä minä oikeasti haluan. Tai oikeammin sanottuna olen tainnut haluta vähän kaikenlaista eikä tavoitteeni ole ollut missään vaiheessa kovin kirkas. Olen ainakin maininnut haluavani laihtua, mutten ole kuitenkaan ollut ihan varma mitä se käytännössä tarkoittaa. Olen myös maininnut haluavani kehittyä salilla. Lisäksi olen muumuassa ajatellut opetella käsilläseisonnan salat, parantaa liikkuvuuttani ja koulia esiin sisäisen juoksukuntoni. Kaikki tämä tietysti tässä ja heti, yhtäaikaisesti.

On aika selvää, että kaikkea edellämainittua ei vain yksinkertaisesti voi saavuttaa kerralla. Jos haluan kehittyä salilla, on minun tehtävä raskasta treeniä. Ja kun teen tarpeeksi raskasta treeniä, en todellakaan jaksa lähteä hölkkälenkille saati yrittää parantaa omaa tulostani siinä, eli kehittyä. Jos haluaa kehittyä, täytyy valita se oma ykkösjuttu – se mitä haluaa kaikista eniten ja keskittyä ensisijaisesti siihen. Ja nyt minä olen päättänyt että kaikista eniten minä haluan laihtua. Ja tällä kertaa minulla on ihan selkeä tavoite.

Haluan eroon keskivartalollani piilevästä, itsepintaisesta rasvasta. En tavoittele ammattiurheilijan tiukkaa keskivartaloa mutta haluan eroon siinä piilevstä vararenkaasta. En edelleenkään aio näännyyttää itseäni. En edelleenkään aio hyvinvoinnin kustannuksella tehdä typeriä ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi. En edelleenkään tavoittele pikavoittoja tai aio edetä hampaat irvessä. Mutta aion keskittyä siihen mitä minä haluan ja aion ennankaikkea keskittyä siihen että tekemäni toimenpiteet tukevat tavoitettani.