I Love Me- messut 2016

Jos haluat syödä suklaaöverit niin kannattaa suunnata I Love Me- messuille Helsingin messukeskukseen. Se nyt ei ehkä ole ainoa syy, mutta melkoisen herkullinen sellainen sillä eilisen käyntikokemukseni perusteella suklaata, raaksuklaata tai muka-suklaata (palaan tähän pian) oli maisteltavana oikeastaan kaikilta mahdollislta valmistajilta. Uusin raakasuklaan lanseeraja taitaa olla Foodin ja omaksi lempparimaukseni taisi nousta hennon kookoksinen versio koska kookos ja suklaa – NAM <3

Mielenkiintoinen tuttavuus oli myös Super Treatsin muka-suklaa, joka on siis valmistettu johanneksenleipäpuusta. Maistui aivan suklaalle vaikka kaakaota ei siis ole lainkaan. Suklaaseen verrattua kyseessä on siis kofeiiniton ja teobromiiniton (kofeiininin kaltainen piriste), joita en rehellisesti edes tätä ennen tiennyt suklaissa olevan.

Vinkkaan samalla myös että jos kahvihammasta alkaa kolottamaan niin Lidlin ständiltä tarjottiin myös kupillinen kahvia keksin kanssa, jono voi toki olla aikamoinen.

foodin

epasuklaa

Messujen kantava voima oli ehkä tänä vuonna luonnollisuus ja esimerkiksi luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa oli minusta enemmän kuin koskaan ennen. Luonnnollisuus näkyi vahvasti myös ”ruoka”tarjonnassa mutta erityisesti kosmetiikkapuolella (vaikka toki perinteisiäkin toimijoita näkyi). Viime vuodesta tuttu saippuavalmistaja oli Soap&Balsam, jolta ostin lahjaksi avokadosaippuan. Tänä vuonna lahja valikoitui uudelta tuttavuudelta Rabbit Mamalta. 

natural

 

avokadosaippua

rabbitmama

Ja loppuun vielä ilmainen vinkki kaikille lasten kanssa messuilijoille – Messukeskuksessa toimii valvottu lasten leikkialue, jonne voi yli 3-vuotiaan lapsen jättää leikkimään. Jos pienet eivät siis jaksa kiertää mukana koko aikaa niin tässä heillekin hieman omaa hauskaa. Leikkialue on maksuton ja sieltä löytyy myös vessat.

leikkinurkka

leikkinurkka_1

Tätä postausta voisi varmaan jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle eteenpäin sillä moni asia on käsittelemättä. Se ehkä kuitenkin kertoo vain siitä että messualue ja -tarjonta on oikeasti todella laaja sillä edellä esitetyn lisäksihän on vielä muotia (vaatteet, silmälasit, korut) ja terveyttä. Ei siis ihme että messuille tarjotaan santsilippua, jolla pääsee seuraavana päivänä jatkamaan, 5€ hintaan.

Arvotaan liput I LOVE ME – messuille

Mikä olisikaan mainiompi tapa aloittaa viikko kuin pieni arvonta? Yksi syksyn omia suosikkijuttujani, pimenevien iltojen ja värikkäiden syyslehtien lisäksi, ovat I LOVE ME-messut, jonne sainkin arvottavaksi kaksi messulippua.

iloveme

Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21-23.10.2016 ja yksi onnekas lukijani voittaa kaksi (2) messulippua (palkinnon arvo 36€). I LOVE ME -messut tuovat vuosittain yhden katon alle hyvinvointia, muotia, kauneutta ja terveyttä ja itse olen jo melkoinen vakiokävijä.

Jos, ja kun, haluat osallistua arvontaan niin kommentoi tähän postaukseen miksi sinä haluat liput I LOVE ME- messuille. Arvonta-aikaa on lauantaihin 15.10.2016 klo 15 saakka ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse. Lisäksi julkaisen voittajan nimen/nimimerkin täällä blogissa. Nähdään messuilla!

 

************************* ARVONTA ON SUORITETTU *******************************

Huh, teitä osallistujia oli paljon. Ihanaa :) Joudun ihan puhtaasti myöntämään että kaikkien upeiden perustelujen jälkeen, ei minulle jäänyt muuta vahtoehtoa kuin arpoa voittaja. Arpaonni suosi kommentoija numero 121, eli nimimerkki Viiru – onnittelut! Laitan sinulle vielä sähköpostia erikseen.

Ja te muut, varsinkin ketkä ette ole käyneet, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Olen itse ollut lähes vakiokävijä jo jostain 90-luvun loppupuolelta, enkä vielä koskaan pettynyt. Aina on löytynyt uusia mielenkiintoisia toimijoita mutta aikaa kannattaa kyllä varata – ellei sitten hae ihan jotain tiettyä kuten minä eräänä vuonna.