Säänharmaa neuletarjous

Nyt on vuorossa ihan puhtaasti rahansäästövinkki. Tai no, en nyt tiedä onko kyseessä varsinaisesti säästöä jos ei alunperin olisi moista ostosta aikonut edes tehdä. Tilasin itse siis jokin aika sitten HM:ltä itselleni aivan ihanan neuleen ja tänään huomasin että samaista ihanuutta saa klubitarjouksena tuntuvahkolla alennuksella. Alennettu hinta on 23,99€ (norm. 34,99€).

Neule mahdollistaa ihan tavallisten rintaliivien käytön ilman että olkaimet näkyvät. Tästä (tavallisten olkaimellisten rintaliivien käyttömahdollisuudesta) on ainakin itselle tullut melko tärkeä ominaisuus kolmen lapsen imettämisen jälkeen – jos tiedätte mitä tarkoitan ;) Avoselkäiset mekot ja paidat ovat upeita, mutta eivät vain ole enää minua varten.

Kun katsoo ikkunasta ulos nyt, näkyy aika lailla erilainen maisema kuin näitä kuvia otettaessa vain muutama päivä takaperin. Maa on peittynyt, paidan sävymaailman mukaisesti, harmaan ja valkoisen eri sävyihin loskan ja lumen yhteisvaikutuksesta. En ehkä itse ollut vielä ihan valmis talveen ja jos se ei nyt ihan varsinaisesti yllättänyt niin ehkä vähän kuitenkin hämmästytti. Kaikista sääennusteista huolimatta.

Neule// HM, täällä

Housut// River Island (kierrätetty, Rekki)

Luottovaatteet

Otsikoin tämän tekstin alunperin että H&M tietää mitä nainen haluaa mutta luovuin ajatuksesta sillä hupunhauskat otsikot harvoin ajavat asiaansa. Sinänsä ostikko on ihan todenmukainen sillä mitä tulee äitiysmuotiin (niin raskausaikana kuin nyt imettäessä) on H&M ollut suurimpia suosikkejani. Tyyli on monissa vaatteissa tätä päivää, hinta ketjulle tuttuun tapaan edullinen ja mikä parasta niin suurin osa käyttövaatteista on vatsan kohdalta tarkoitettu hieman ilmaviksi. Omalla kohdalla ainakin tämä kevyt A-linjaisuus, esimerkiksi paidoissa, on enemmän kuin tervetullutta. Siinä missä sen viimeisillän olleen kiinteän kumpareen ehkä halusi tuoda esiin ihoa myötäilevissä versioissa, ei raskaudenjälkeistä pelastusrengasta välttämättä niinkään.

hm_imetys

hm-imetys_1

Tämä kyseinen malli ei ehkä ole sitä kuuminta hottia mutta aivan ihana ja monikäyttöinen perusmalli. Silloin kun minulla ei ole muuta päälle puettavaa, turvaudun melko usein tähän yksilöön. Samalla liputan edelleen kuvissa näkyvien Freddyjen käyttömukavuutta myös näin keskivertomamman näkövinkkelistä.

Paita// H&M

Housut// Freddystore