Lounastreffeillä

*Sisältää mainoslinkkejä

*sis. mainoslinkkejä*

lounastreffit_2 lounastreffit_5 lounastreffit_3Aivan liian usein kuljen kotivaatteissani, tukka sutturalla ja ilman meikkiä. Joskus harvoin näin ei kuitenkaa ole kuten esimerkiksi tänään, kun tapasin opiskeluaikaista ystävääni lounastreffien merkeissä. Jalassani olevat Pier One-merkkiset nahkasaappat ovat jo muutaman talven vanhat mutta klassisen mallinsa vuoksi käyvät melkein missä yhteydessä tahansa. Nahka on pysynyt myös siistikuntoisena mutta toki olen niitä pyrkinyt myös hoitamaan. Lähes poikkeuksetta kun jonnekin (muualle kuin lasten leikkeihin tai lenkille) lähden, ovat nämä saappaat jalassani. Loppujen lopuksi olen huomannut että talviajan pärjää muutamilla monikäyttöisillä, ehkä laadukkaammilla, kenkäpareilla paremmin kuin lukuisilla vähän sinnepäin vaihtoehdoilla. Kun aikanani vielä työskentelin eräässä jalkineliikkeessä, oli minulla ihan oikeasti yli 100 paria kenkiä mutta sittemmin määrä on onneksi maltillistunut. Mielellään toki pitäisin edelleen valtavaa kenkäkokoelmaani jos niille vain olisi tarpeeksi tilaa mutta kuten sanoin, vähemmälläkin pärjää.

Neuletakki// Gina Tricot (Kierrätetty)

Neulemekko// Lindex (Kierrätetty, UFF)

Kengät// Pier One, Zalando*

Hiirenharmaata

Viimeaikaiset ostokseni ovat liittyneet pääsääntöisesti perheen lapsiin, sekä olemassa oleviin että tulevaan. Itsellenikin olen kuitenkin jotain onnistunut löytämään sillä ajatuksella että käyttöikää on myös raskauden jälkeen.

P1160471

P1160464
Tämä harmaa Gina Tricotin Hanna- neuletakki on ostettu sillä ajatuksella että kesäiltoina, se toimii myös takkina. Harvoin Gina Tricotilta olen mitään löytöjä tehnyt mutta tässä materiaali, malli sekä väri miellyttivät. Neulos on hieman raskaampaa ja istuu siitä syystä päälle kauniisti. Myyjän mukaan malli tulee myös pitämään muotonsa käytössä eli ehkä se harkiten käytetty 40€ on rahansa arvoinen.

P1160453

P1160454

P1160460

Takki @ Gina Tricot