TBAF 2017 – Gaalamekko

Eilen järjestettiin jälleen yksi blogiskenen hienoimpia iltamia blogi awardsien muodossa. Oma osallistumiseni jäi valitettavasti vain somen kautta seuraamiseksi sitkeään kestäneen flunssan vuoksi. Harmitti suunnattomasti mutta ei mahda mitään. Kuten varmasti niin moni muukin blogaaja olin toki valmistautunut juhlaan jo ennakkoon asuvalinnan kautta.

Olen jonkinverran kirjoittanut blogissani kierrättämisestä ja mekko edustaa tätä puolta sillä se on löytö pidettyjen brändien Rekki– nimisestä myymälästä. Vaikka nautinkin kivijalkamyymälöissä vaeltelemisesta ja vaatteiden hypistelystä niin ajankäytöllisistä syistä nettikaupat tuntuvat vievän usein voiton. Joskus olisi kyllä ihana vielä lähteä kunnon entisaikojen shoppailureissulle. Tällä kertaa tämä mekko jäi siis käyttämättä mutta vastahan tässä talven juhlakausi on käynnistymässä, joten eiköhän joku käyttökerta vielä ilmaannu.

Mekko// French Connection (kierrätetty, Rekki)

Viimeisimpänä muttei missään nimessä vähäisimpänä, Onnea Piia Pajunen voitosta – se meni ansaittuun osoitteeseen!!

Pikakatsaus Blog Awardseihin 2016

Eilen oli se ilta, kun huomaa ettei bloggaajana olekaan aivan yksin vaan meitä on muitakin. Ruudun tällä puolella homma voi olla joskus yksinäisenoloista mutta kerran vuodessa The Blog Awards Finland-tapahtuma kerää yhteen alan suurimmat nimet upeista muotibloggaajista aina tubettajiin. Tänä vuonna ulkopuolella oli jopa faneja odottamassa idoliensa saapumista, mikä minusta oli vähintäänkin herttaista. Tämä muistutti taas siitä, kuinka iso vaikuttaja yksittäinen bloggaaja/vloggaaja voi oikeasti olla.

mekko_1

Vaikka juhlat ovat upeat ja tarjoilu vähintäänkin kohdillaan niin omalla kohdalla parhautta ovat blogikollegat, joita tapaa aivan liian harvoin. Samalla tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin kanssabloggaajiin, joita meillekin tänne Fitfashionille on viimeisen vuoden aikana tullut. Alla jo pidempiaikaiset tutut Aku ja Anna.

img_7269

Ja jottei tärkein unohtuisi niin saimmehan me Fitfashionille yhden palkinnonkin kun Eevin Minifitness valittiin vuoden sporttiblogiksi. HYVÄ EEVI!! Muut voittajat voit käydä katsomassa The blog Awards Finlandin sivuilta.

Kuva The Blog awards Finland
Kuva The Blog awards Finland – facebook sivu