Arvotaan liput I LOVE ME – messuille

Mikä olisikaan mainiompi tapa aloittaa viikko kuin pieni arvonta? Yksi syksyn omia suosikkijuttujani, pimenevien iltojen ja värikkäiden syyslehtien lisäksi, ovat I LOVE ME-messut, jonne sainkin arvottavaksi kaksi messulippua.

iloveme

Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21-23.10.2016 ja yksi onnekas lukijani voittaa kaksi (2) messulippua (palkinnon arvo 36€). I LOVE ME -messut tuovat vuosittain yhden katon alle hyvinvointia, muotia, kauneutta ja terveyttä ja itse olen jo melkoinen vakiokävijä.

Jos, ja kun, haluat osallistua arvontaan niin kommentoi tähän postaukseen miksi sinä haluat liput I LOVE ME- messuille. Arvonta-aikaa on lauantaihin 15.10.2016 klo 15 saakka ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse. Lisäksi julkaisen voittajan nimen/nimimerkin täällä blogissa. Nähdään messuilla!

 

************************* ARVONTA ON SUORITETTU *******************************

Huh, teitä osallistujia oli paljon. Ihanaa :) Joudun ihan puhtaasti myöntämään että kaikkien upeiden perustelujen jälkeen, ei minulle jäänyt muuta vahtoehtoa kuin arpoa voittaja. Arpaonni suosi kommentoija numero 121, eli nimimerkki Viiru – onnittelut! Laitan sinulle vielä sähköpostia erikseen.

Ja te muut, varsinkin ketkä ette ole käyneet, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Olen itse ollut lähes vakiokävijä jo jostain 90-luvun loppupuolelta, enkä vielä koskaan pettynyt. Aina on löytynyt uusia mielenkiintoisia toimijoita mutta aikaa kannattaa kyllä varata – ellei sitten hae ihan jotain tiettyä kuten minä eräänä vuonna.