Syksy yllätti kesälomailijan

Vaikka kesästä on tänä vuonna saatu nauttia säiden puolesta poikkeuksellisen pitkään, en voi olla miettimättä että joko se nyt loppui. Tänään sääoptimismi yllättyi täysin ja joutui tyytymään osaaansa ja ostamaan päälleen lämmittävän neuleen ettei paleltuisi sovituilla lounastreffeillä. Syksy siis yllätti kesälomailijan samaan tapaan kuin lumi autoilijat aina talvisin.

Jos se syksy nyt tästä alkoi, toivon  siitäpitkää ja lämmintä, mikä hiljalleen viilenee talveksi.  Ja jos nyt tarkkoja ollaan niin talvea ei ihan välttämättä tarvitsisi tulla ollenkaan mutta näillä leveysasteilla se ei varsinaisesti taida olla mahdollisuus. Siispä ennenkuin se tulee, toivon pitkää syksyä mikä mieluusti voisi olla myös vähäsateinen. Sinänsä suoraan sadetta vastaan minulla ei  ole mitään mutta esimerkiksi kahden lapsen kanssa futiskentän laidalla seisominen on huomattavasti mukavampaa kuivalla kelillä kuin sateessa.

Kuvissa näkyvä neule löytyi tosiaan Hennesiltä edulliseen kymmenen euron hintaan omaa olotilaa lämmittämään. Sinapinkeltainen näytti olevan aika vahvoilla tämän(kin) syksyn väripaletissa kun lähdin tutkimaan uudistuksia vaatekaapppiin tulevan töihinpaluun piristämiseksi. Yrityksestä huolimatta siinä kävi kuitenkin niin että neule jäi päivän ainoaksi ostokseksi mutta onhan tässä vielä lomaa monta päivää jäljellä.

neule: HM

vaaleanpunainen paita: vanha, HM

housut: kierrätetty, Zadaa

laukku: vanha, Aleksi 13

Pitsishortseissa

Painonnousun myötä olen huomannut etten enää viihdy kameran edessä samaan tapaan kuin joskus aiemmin. En koskaan ole ollut mikään linssilude mutta bloggaamisen myötä siihen on ollut vain tottuva ja väitänkin että joskus kauan sitten, onnistuneen kuvan nappaaminen sujui huomattavasti nykyistä helpommin. Päätin kuitenkin astua omalle epämukavuusalueelleni tänään ja napata kuvaa asusta, joka minulla oli päälläni, kun tapasin ystävääni.

asu

asu_3

asu_2

Vaatevalinta oli vaikea sillä halusin kerrankin pukea ylleni jotain muuta kuin hiekkalaatikkoleikkihin soveltuvat mammavaatteeni. Oikeasti vaikean tehtävästä teki se, etten oikeastaan koe että mikään vaatekappale istuisi päälleni tällä hetkellä kovin hyvin. Tunne on varmasti monelle tuttu enkä itsekään ole siis mikään poikkeus. Jos en olisi myöntänyt lihoneeni (ihan kuin sitä ei olisi kukaan huomannut) niin näistäkin kuvista voisi keskimmäisen jättä julkaisemasta monestakin syystä mutta siinä se nyt on. Mahamakkaroineen kaikkineen.

Itselle en kovin paljoa uusia vaatteita ole tähän kesään ostanut mutta nämä shortsit löytyivät senverta hyvällä alennuksella Skotlannin reissulta etten voinut jättää tilaisuutta väliin.

Pitsishortsit @Miss Selfridges

Paita @Matalan (vanhempi)

Laukku @Aleksi13

Sandaalit @Shoezone (vanhempi)