Kokomustaa

Minulle iskee ainainen asukriisi kun luvassa on jotain muutakin kuin vain kotona/kodin ympäristössä oleilua. Suurinosa vaatekaappini tämänhetkisestä sisällöstä onkin puhtaasti lasten kanssa puuhasteluun tai ulkoiluun tarkoitettua. Tänään asun tulee soveltua päivästä iltaan saakka ja kestää seisomista eli korkokengät olivat nou-nou vaikka niillä olisi mukavaa ryhtiä olemukseen saanutkin. Päivästä pääsen osallistumaan erääseen blogitapahtumaan ja illasta, noh, annetaan kuvan puhua puolestaan:

P1180532

Kyllä, Hartwall Areena ja Antti Tuisku. Päälle siis tarvittiin jotain sopivan rentoa jossa on mukava olla huomioiden myös optio jatkaa keikan jälkeen kaupungin yöhön. Se on varma että tänä iltana joka tapauksessa #petoonirti

P1180553

P1180577

P1180546

 

Paita @HM

Housut @FreddyStore

Kengät @HM

Laukku @Aleksi

Merimiehet metsässä

Näiden kuvien ottamisesta on kulunut jo tovi mutta julkaisen ne kuitenkin. Kuvat ovat jatkoa minun ja pikkuneidin yhtenevännäköisen vaatekaapin sisällöstä – sekä uskomattomista poseeraustaidoista. Kuten merimiehillä kuivalla maalla, on meilläkin vielä opettelemista edessä kameran edessä käyttäytymisestä.

P1090331

P1090325

Tytön paita @HM (old)

Äidin paita @Newlook (old)