Tekosyitä kerrakseen

Rakas Päiväkirja,

Eilen(kään) en käynyt treenamaassa koska

 • Piti laittaa ruokaa
 • Piti pestä pyykkiä
 • Piti käydä kaupassa
 • Piti siivota
 • Oli liian kylmä
 • Satoi
 • Ulkona on liian pimeää
 • Väsytti liikaa
 • Mietin mistä sitä kirjoittaisikaan blogiin
 • Vanha saliohjelma kyllästyttää..

Listaa voisi varmaan jatkaa loputtomiin eivätkä kaikki onneksi olleet ihan vain eilisen selityksiä, vakka samoja syitä olenkin tainnut käyttää jo useampana päivänä. Muistan jostain joskus lukeneeni että aktiiviset ihmiset eivät yritä keksiä tekosyitä voidakseen olla liikkumatta vaan keksivät mahdollisuuksia liikkua. Kysymys kuuluukin kumpaa sitä tahtoisi itse edustaa?

IMG_8334
Kuva viimeviikolta, jolloin todistetusti olin salilla ainakin kerran

 

jennie

2 vastausta artikkeliin “Tekosyitä kerrakseen”

 1. Mä en kyl koskaan keksi tekosyitä ettei tartteis treenata :) ku tietää kuin hyvä fiilis siitä tulee ja miten hyvää se tekee ni kaikki muu on toissijaista jos on päättäny mennä salille :D välillä jopa keksin tekosyitä että vois mennä salille..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta